zondag 7 april 2013

De 8e etappe vandaag. Gisteravond heerlijk gegeten met Antonio in de oude binnenstad. Restaurant El Rebotica. Een aanrader... Heerlijke fles lokale wijn bij de varkenswangetjes. Vanochtend een goed ontbijt en op weg naar Villafranca de los Barros. Een tocht van 21 km via Los Santos de Maimona. Dwars door landschap van olijf en wijnvelden. Niet zoveel te vertellen dan dat er twee paarden op onze route aan kwamen draven. Losgebroken... Ik heb de moeder kunnen tegenhouden en de ketting gegrepen. Het veulen bleef er bij. Ben met ze richting Villafranca gelopen totdat er twee Spanjaarden aankwamen. Heb de paarden aan ze overgedragen. Verder nog gepasseerd door een meisje uit Griekenland die gisteren blaren heeft laten wegsnijden door een lokale dokter. Kun je nagaan hoe snel ik liep. Verder schijnt er ook een Zweedse rond te lopen en al 15.000 km op de teller heeft staan.... Voorlopig hoop ik in Santiago aan te komen. Inzicht van de dag: gaat lekker zo......

3 opmerkingen:

  1. Via marianne volg ik je tocht op de voet. De eerste 150 km. zitten erop. Het is geen pretje door de riviertjes te moeten waden, maar er is gelukkig een overkant. En hobbels op je pad zijn er om te overwinnen. Niet te min Jacobus maakt het je niet gemakkelijk en waar blijft de Spaanse zon?
    Hartelijke groet van je moeder.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Alex,
    Ik volg jouw verrichtingen op de voet en weet dat je met de jamon iberico en de wijn van de streek een heel eind vooruit komt. Geniet van die unieke ervaring en alle ontmoetingen onderweg. Fijn dat we op deze wijze een beetje mee kunnen leven. Wandelt het trouwens niet fijner als je onderweg zingt? Wat denk je van Plookjes Sterre der Zee?
    Inzicht van de dag zonder inspanning geen ontspanning.
    Liefs ook namens Leo, Marijke de Wit

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goed bezig....mooie verhalen....we volgen,succes.

    BeantwoordenVerwijderen